Kontakt:
Östra Torggatan 19
Karlstad
Ring oss: 054 - 18 35 30
E-post: info@solstacykel.se

Solsta Cykel

Våra öppettider:
Butiken:
Måndag - Fredag:
10 - 18
Lördag: 10 - 15
Söndag: Stängt
Verkstaden:
Måndag - Fredag:
8 - 18
Lördag - Söndag:
Stängt

Butiksmedarbetare/
Ansvarig

Nu söker vi en kollega på heltid!

Solsta Cykel är en centralt placerad och etablerad cykelbutik i Karlstad som erbjuder ett brett cykelsortiment med kvalitetsprodukter, allt från Monark Karin till Specialized S-Works. Vår totalservicebutik har en stor verkstad och vår personal är välutbildad inom det senaste vad gäller cyklar. Vi erbjuder en rolig arbetsplats med produkter som ligger helt i tiden med teknikutvecklingen.

Vi söker dig som är positiv, ordningsam och serviceinriktad. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbete i butik och ett intresse för sport och cyklar är meriterande. Service är ytterst viktigt för oss och du ska kunna bemöta varje kund på bästa sätt. Under perioder då vi har mycket att göra behöver du kunna öka tempot och samtidigt kunna ta eget ansvar för att sysselsätta dig när det är lugnare. Som vår butiksmedarbetare kommer du sälja cyklar och tillhörande utrustning, men även ha det övergripande ansvaret för ordningen i butiken.

I tjänsten ingår upplärning både i verkstaden och i butiken. Du kommer få gott om tid till att läsa på om sortimentet och utrustningen. Vi är fem anställda, alla med sin specialkompetens och erfarenhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan med cv till info@solstacykel.se